About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

Annonser

1 kommentar »

  1. Jag försöker sköta min blogg från tåget men är lite tveksam om det fungerar. Jag har i alla fall använt min resetid med att om och om igen läsa om Smålandsväv i Lillemor Johanssons bok Opphämta och damast. Det är inte alltid så lätt att förkovra sig på egen hand. När det gäller hantverk är levande förebilder ofta att föredra. Men jag tror ändå att jag ska kunna sätta upp väven med hjälp av boken.
    Nu ska jag skaffa mig en extra solvbom (det lär duga med ett kvastskaft) och beställa hem solv med långa ögon. Ja och så ta fram borrmaskinen och. borra extra hål i tuskafttramporna. Lite omständigt men det ska nog gå.
    När jag ska sätta igång med detta vet jag inte än. Jag har fortfarande en väv i vävstolen och en ytterligare på gång. Men sen…
    Ni ska få följa mina framsteg och även mina tillkortakommanden. Goda råd mottages tacksamt 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: